Loading...

Thursday, August 3, 2017

untitled

assalamualaikum...arini rajin kan diri..curi masa tuk wat bebelan ringkas kat dalam nie...so pasni boleh tengok and baca balik wat peringatan tuk ,aku...

skang tengah kecoh pasal kes artis pukul bini yang tengah pantang sebab kantoi...actually aku tak kenal pon sume yang terlibat...so secara tak langsung dorang ni berjaya jadi popular kat aku sebab majoriti friend list kat fb dok post pasal kes nie...so terbaca and terkenal la dorang2 nie (lepas nie mesti lupa balik dorang nie..huhu)

perkara pertama yang aku rasa sangat2 la bodoh pasal de yang komen guna ayat Quran (surah alw-qard) yang tue paling aku tak leh terima...yang korang wat main tue ayat Quran kot...agak2 la... main sambung ayat sampai bacaan dalam solat segala...aku baca tak abis bab tue sebab aku rasa benda tue stupid giler...yang kata lawak tue pon bodoh...and aku tak ngat sapa friend list aku yang share sebab seriously bodoh...main ayat Quran siot...

haa pastu komen dari kakak artis pompuan tue pon macam orang tak de akal...memang la pompuan yang jadi orang ketiga tue adik ko...tapi terang2 kot benda tue tak betul...tak yah la ko nak back up adik ko...klu adik aku wat camtu memang aku dah gi sekolah kan dia abis2 dah...cara mokcik tue wat statement macam dia tak tau karma... ko penah terpikir tak yang tak mustahil sat g ko tangkap adik ko tue ngan laki ko...klu Tuhan nak uji tue tak perlu cari orang lain dah aku rasa...adik ko paling sesuai...nak tengok time tue ko cakap per... sapa meroyan time tue...

last sekali yang pasal dok tag husband n pic husband segala tue...hashtag karaoke sgala tue... korang takde keje lain ker??? tak perlu la nak wat benda2 takde faedah macam tue...korang nye post tue yang baca and tengok kawan2 korang jer...tak kan la kawan2 korang nie stock2 makan laki member...aku rasa kalau nak post jangan ajak karaoke tue better la laki korang yang post...baru betul bagitau kat pompuan2 yang dia kenal dia nie laki orang and setia kat bini dia...tue pon payah pikir...


There's a natural law of karma that vindictive people, who go out of theinr way to hurt others, will end up broke and alone ~ Sylvester Stallone